Neabejotinai verčiausi jūsų dėmesio greitų paskolų pasiūlymai šiai dienai:
Nors jūs surasite daug specialių kepimo rakandų pardavinėjimui, jūs neturite įsivaizduoti, kad įranga daro duona, pyrago gaminiai. Jums tiktai reikia didelio rutulio, matuodamas puodelius, matuodamas šaukštus, patiekalo audeklą, ir sausainio lapą ar kepalo kaistuvą. Medinis šaukštas yra gražus tam, kai jūs pradedate sumaišyti sudedamąsias dalis, bet jūs galite padaryti tai rankomis. Tai ima tarp 3 iki 4 valandų, kad padarytų mielių duona, pyrago gaminiai todėl, kad yra du augantys periodai. Sunkesni miltai reikalingas ilgesnių kilimo laikų, kad pasiektų deramą pakėlimą ir pagamins kepalus, kurie yra tankesni ir žemesni profilyje negu tradicinė balta duona, pyrago gaminiai. Duonos sukūrimas rankomis leidžia kepėjui sureguliuoti miltus ir vandeninius lygmenis, kad gautų elastingumą tešloje tik teisė. Jūs galite suvartoti Visa tikslo miltus todėl, kad jūs galite pailginti kilimo laiką jei reikia. Po pagrindinių sudedamųjų dalių sumaišymo kartu, padėkite tešlą lengvai pateptame rutulyje, dangoje su švariu patiekalo audeklu, ir nustatykite šiltoje vietoje išleisti tešlos kilimą (paprastai valanda per pirmą augantį periodą). Kai tik tešla dvigubino, minko tešlą ant lengvai floured paviršius, kad sumažintų dydį oro burbulų, paskui deda tešlą ant jūsų valgio gaminimo lapo ar kepalo kaistuve, dangoje ir leidžia kilimą vėl (paprastai pusė valandą per antrą augantį periodą). Kai tai padvigubėjo dydyje, iškepti. Išsamesnės instrukcijos ir receptai gali būti surasti, o jei ieškote jau iškeptos, jums padės prekybos miestelis “URMAS” kuriame rasite visada šviežių duonos ir pyrago gaminių.
Jei laikas yra aptemptas jums, svarstykite investavimą į duonos mašiną. Duonos mašinos keičiasi kaina ir ypatybėmis. Kainos svyruoja nuo 45$ į apytiksliai 300$. Daugumos duonos mašinų siūlo “užlaikymo pradžios” ypatybę. Jūs galite įdėti sudedamąsias dalis ir versti mašiną pradėti taip, kad duona, pyrago gaminiai baigtųsi tiesiai pusryčių laiku. Duonos mašinos yra užprogramuotos, kad bėgtų pagal specifinį kiekvieno minkymo ir pakilimo proceso laiko skirstymą. Atkreipkite atsargų dėmesį į sudedamosios dalies pasirinkimą ir jų matavimą. Nors jūs galite gauti lengvą kepalą, vartodamas Visa tikslo miltus padaryti duona, pyrago gaminiai, pyrago gaminiai rankomis, duonos mašinoje, rezultatas bus tankesnis. Suvartokite “Geriau duona, pyrago gaminiaii” miltus, kurie turi aukštą glitimo lygmenį ir tokiu būdu kyla teisingas kiekis per griežtai timed kilimo periodai, atidalyti mašininiame duonos programavime. duona, pyrago gaminiai, kuri vartoja tankesnius miltus kaip visas kvietys bus žemesnės profilio duonos priežastis. Tai tobulai normalu. Kiekvienas duonos receptas turi savo savas savybes, bet receptą, padarytą duonos mašinoje, daugialypiai laikai turi pasirodyti tą patį kelią kiekvieną kartą.
Daugiau informacijos – http://www.urmas.net/lt/katalogas/maisto-prekes/
Leave a Reply